|
Seat Club Estonia www.seatclub.ee
|
| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Agur
|
Postitatud: Laup Nov 12, 2005 4:06 pm Teema: Pisut nalja |
|
|
> > >Mersu versus lehm
>> >
>> > Talumees ostis Silberautost E-klassi Mercedese. Ta oli siiralt
>> > ?llatunud, kui algselt ?eldud hinnale lisandus kopsakas summa
>> > lisavarustuse eest. Paar kuud hiljem otsis Silberauto m??gimees oma
>> > maal elavatele vanematele korralikku l?psilehma ja sattus sama
>> > talumehe otsa, kellele ta lisavarustusega Mersu m??s. Talumees
>> > v?ljastas m??gimehele
>> > lehma eest j?rgmise arve:
>> > Lehm (standardvarustusega) - 2400 krooni.
>> > Kombineeritud v?rv (musta-valge kirju) - 150 krooni
>> > Nahkkate - 100 krooni
>> > Paak suvise ja talvise piima jaoks - 50 krooni
>> > Nisad, keskelt augustatud - 17,50 krooni/tk
>> > Poolautomaatne s??set?rje (saba) - 30 krooni
>> > V?ljaheitegaaside m?rgilisuse v?hendaja - 60 krooni
>> > Ilmastiku- ja maastikukindlad s?rad - 100 krooni
>> > Dubleeritud pidurduss?steem (esi- ja tagajalad) - 400 krooni
>> > Mitmetonaalne helisignaal (ammumine) - 135 krooni
>> > Sinised silmad (halogeen) - 150 krooni
>> > Suvalise k?tuse toites?steem - 1250 krooni
>> > Lehma hind kokku - 4910 krooni |
|
| Tagasi üles |
|
 |
HangOver

|
Postitatud: Kolm Nov 16, 2005 11:02 pm Teema: |
|
|
 _________________ Live for speed |
|
| Tagasi üles |
|
 |
CupRa

|
Postitatud: Püh Nov 20, 2005 2:38 pm Teema: |
|
|
 _________________ Quattro... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
HangOver

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Hannes
|
Postitatud: Kolm Dets 14, 2005 10:25 pm Teema: |
|
|
| Lisan gaasi. Kas j?uan? No peaks ikka j?udma k?ll. Vahetan kiiresti rida. Fooris hakkab roheline vilkuma. Noh, semud anname n??d talda. Vahetan veelkord rida. Noh, gaasi, gaasi, mees. Mingi taksojobu venib ekstra aeglaselt. Ei no muidugi. Ja lasebki rohelise k?est. Seisan selle piduri taga, trummeldan r?pi r?tmis roolirattale. Le-gen-daarne, le-le-gendaar-ne. Vahin tuimalt foori. Kohe peaks s?ttima roheline. Vajutan gaasi. Mida? Ei no see mees magab, konkreetselt. Roheline on juba t?kk aega peal. L?puks leiab oma k?igukangi ?les. No on tigu, ma ?tlen. Rida ka vahetada ei saa – k?rval k?ib ilgelt tihe sebimine. No ja see venib t?pselt mu ees. Gaasipedaal on paremalt esimene, mees. Mis n??d? J?lle see meeldetuletus. Kolmas kord juba t?na. Ei no peab ikka tanklas ?ra k?ima. N?me oleks t?hja paagiga seisma tuksuda. N?e statikas on siinsamas, peaks mingi sn?ki ka v?tma. Rahustab n?rve. Nii, l?puks saab sellest taksost m??da. ?kiline gaasivajutus t?mbab k?lje ?gedalt ette. Ikkagi kolmeliitrine turboga diisel. Sakslaste viimane s?na. M?nusa m?rina saatel j?uan veel taksistile n?gusid teha. Nii, kus see diisli kolonka on? Poe esik?ljel paistavad ainult bensu omad. Kuradi ahistajad, ma ?tlen. Diisel on j?lle maja taha topitud. No egas midagi. Vajutan gaasi, et efektselt ?mber nurga keerata. No kurat, mida ma n?en. Taksojuht, va tropp, on minust ette j?udnud. S?tib, raisk, juba toruotsa paaki. J??n teisele poole kolonkat seisma ja kostitan teda nihhujaa sjebe pilguga. Vend on sisses?idu keelu m?rgi alt l?dva randmega l?bi veerenud. V?i kohe selline pohhuist, vaata aga vaata. Ilm on sitaks tatine, seega istun autos ja heidan sapiseid pilke takso suunas. T??bil on parem k?si kipsis. Ei tea, kas l?i vastu k?igukangi sodiks. Kuradi tropp. No nii, hakkab vist l?petama. Ronin v??rika aeglusega autost v?lja. Taksopede tilgutab viimast. V?id peldikus oma peenikest pigistada. Aitab juba, mees. Saabki oma viimase pisara l?puks k?tte. Raksatan p?stoli l?puni sisse ja vaatan pead vangutades lahkuvat taksojuhti. Nii, n??d l?heb v?heke aega. Paak on ?sna t?hi, siia mahub oma seitsekend litra sisse. Jalutan ?mber auto. ?kki peaks vingemad veljed ostma. Vaatan teise nurga alt. Ei, need on ikka t?itsa ?efid, las olla. Vaatan jooksvaid numbreid kolonkal. T?pselt nagu kasiinos. Seisan auto taga. Panen t?hele, et ?mmargune logo pagasiluugil koosneb meie koduvabariigi kolmest rahvusv?rvist. Muigan. Korraga lendab nurga tagant v?lja mingi h?behall mersu. Tuleb sellise hooga, et hetkeks kardan end murtud s??reluudega kahe auto vahele j??vat. Paar tolli enne mind saab siiski pidurite vilinal seisma. T?bras. Ma ei vaata tema poole. Paak saab t?is. Rahulikult astun ligi. V?tan p?stoli pooleldi v?lja ja ootan kuni viimnegi piisk paagisuhu sulpsab. Tunnetan mersus teatud rahutut nihelemist. L?kkan p?stoli selleks etten?htud kohta. Keeran korgi kinni ja sulgen luugi. T?mban pool rulli paberit ja n?hin p?hjalikult oma k?si, justkui ajades iga viimast kui bakteripoju taga. Aeg luubis heidan paberi hooletu kaarega pr?giurni ja keeran poe poole minema. Nii aeglaselt, kui v?hegi suudan. ?kki kostub kolm n?udlikku signaali. Mine p*r*e, mees! Ta suhtleb minuga signaalitades! Seisatan k?ed taskus, vaatan tema poole ?ksk?ikse pilguga. See v?rdjas vehib aktiivselt k?tega, annab m?ista, et ma autot edasi nihutaks, et ta tankida saaks. Pilk millega teda kostitan muutub seepeale eriti ?ksk?ikseks. Keeran minema. Sell rapsib ja laseb uue signaali valangu. N?itan talle k?igu pealt, et varsti tuleb taksojuht ja ta v?ib tolle kohalt imeda palju s?da lustib. Astun minema j?ttes t?pra punase n?oga mulle j?rele vahtima. Poes on palju rahvast. Faking tipptund. Bensuostjaid on diislimeestest kordades rohkem. Kurat, diislimeestel v?iks oma kassa olla. Kolonka on eraldi, siis v?iks kassa kah olla. V?tan sappa. Vaatan huviga ringi, et kus siis kipsk?si kah on. Ei n?e kusagil. Minust eespool olev t?di hakkab liikluskindlustust tegema. Jee. Nad v?iksid siin veel pesumasinaid ka hakata m??ma. Siis oleks ikka t?ielik tase. Sada vihast autojuhti ootamas, kuni m??jaonu m?nele t?dikesele Zanussi viimaseid vigureid ette n?itab. Sihukest zanussi tahaks ikka n?ha k?ll, raisk, ma ?tlen. Arvuti jookseb kinni. Kindlustusega on sitad lood. Nagu ka k?igi sabas seisjatega. Vaikset m?minat on kuulda, kuid muidu on k?ik tropid ?sna viisaka olemisega. Harjunud kannatama, v?rdjad voonakesed. Restart, uus andmete sisestamine ja n?rvilised naeratused v?tavad oma aja. M??dub terve aasta. L?puks saab t?di oma paberi ja ta lahkub silmad h?bist p?randal. ?ige kah, kurat. ?ks korralik mutt oleks kindlustuse lasknud oma kindlustusmaakleril ?ra ?iendada. No v?hemalt ei tellinud ta hot dogi. Selle oleks m?ni karmim rekkamees talle k?ll kannikate vahele susanud. Sinep ja t?illikaste libestusaine asemel. Nii, minu kord l?puks ometi. Nimetan tankuri numbri ja annan kaardi. K?sib koodi. Sisestan. Ootan. M??jaonu palub enteri nuppu vajutada. p*r*e, nad ise ei oska vajutada v?i. Vajutan enteri nuppu. Kas midagi veel, k?sib. Tellin n?rvide rahustuseks ?he k?ige suurema kuuma v?ileiva. Pesto v?i singiga? tra, mis vahet seal on, peaasi, et kuum ja suur. Singiga. Sellega l?heb aega. Teame, pa*a, teame. Astun haigutades ajakirjade leti ??rde. V?tan Kroonika. Samal ajal kostub peldikust teate k?ll, mis h??l ja arvake ?ra, kes sealt v?lja astub? ?ige! Tundub, et kipsk?el on ka miskit muud kipsis. Teistmoodi seda sitamaja maratoni seletada ei oska. V?i oli ?kki triatlon? Mehike n?eb t?esti kuidagi r?situd v?lja, nagu oleks just Pariis – Dakari rallilt naasnud. Pikalt siiski tema junniseiklustele m?elda ei viitsi – mulle tehakse ju v?ileiba. Vana v?tab sappa, millest j?reldan, et h?da pidi ikka p?rgulik olema, kui isegi raha ei j?udnud maksta. Meenub tige mersumees. Tuju l?heb vaikselt paremaks. Lappan Kroonikat. V?ga v?he tisse seekord. Pikk halav lugu luuserist poliitiku magamistoast. M?ttetu leht. T?ispask. Haaran ?htulehe. Nii, kus siin koomiksid on. Ahah. Ernie ja muud saurused. Muigan m?nuga. Kipsk?si on oma diisli- ja pa*a ?ra klaarinud ning loivab v?lja. Saadan teda ?leolevalt kaastundliku pilguga. Loen nalju. Kolmanda klassi anekdoodid. Tuju need paremaks ei tee. Suskan lehe tagasi riiulisse. V?taks ?rip?eva. Ei viitsi. Keda see ?ripask huvitab. ?rimehed! Imege ?ks, teate k?ll, misasi. Kurat, igav on. Kus mu v?ileib on. M??ja m?rkab mu uudistavat ilmet. Keerab r?steri poole. Vist hakkabki okas saama. Suur singi s?ndvit?, h??ab. Teeb otsivat n?gu, nagu ei teaks, kes tellis. Tulen, tulen, persevest. Tr?gin kassa juurde, mutid ja onklid t?mbavad koomale. Sirutan n?ljase k?mbla v?lja ning kuulen kuidas poekese uks lahti paisatakse ja mingi p?hvel hingeldab ?le k?igi teiste letti, otse minu selja taha. No nii, Night Rider on saabunud. Viiesajase nutsakas lendab ?le mu ?la letile. M??jale m?iratakse, et paarkend liitrit diislit, tagasiraha v?ib p?ksi pista. Mida ?ks Jakobson teise mehe p?ksis k?ll teeb, m?tlen. Pedede imbumine ?hiksonda ?letab piirid, raisk. Sell keerab ringi ja marsib korisedes ?ra. M??ja silmad pilguvad kortsus viiesajasel, nagu n?rvihaigel neitsil. Ametijuhendis sellist olukorda ei kirjeldata. N??d on k?ll l?his. P?geneval mersut??bil on jalad nii harkis, et kahtlustan mingit munandite traumat. Nojah. Haaran oma kuuma v?ileiva. See polegi enam nii kuum. A pohhui, parem ongi. Keeran ringi. Saba mu selja taga on viisakalt kahte leeri lahku l??nud. Eest ?ra, Mooses tuleb. Nokitsen paberit lahti. v***u, nad on selle hermeetiliselt kinni keevitanud. Kurat, kas ma olen mingi Gagarini n?gu v?i? Rebin hammastega krabisevast paberist t?ki, edasi l?heb libedamalt. Shutup sandwitch! Head isu, g?ngster! Sammun auto poole ja nosin singisaia. Taksojuht on l?inud. Adj??, invaliid. Mersu pervo n?ksutab naaberristmikul rohelist oodates. M?lakas. Avan puldist uksed. Vaatan veel kord velgi. Kurat, kusagil oleks nagu vingemaid n?inud. Peab v?he meenutama. Istun sisse, k?ivitan. tra, m?nus h??l on, midagi pole teha, vee kuus on vee kuus. Mis vi** see siis on? Kojamehe all on mingi paberilipakas. Haukan mehise suut?ie ja astun v?lja. Sikutan papri v?lja. Loen: $?%@& YOU! ja selle all mobla number. Mine **nni mees! Vangutan etteheitvalt pead. Pole ilus, raisk. No ei ole ilus, ma ?tlen. Langetan k?ed ja otsin taevast abi. M?tlen. Helistan k?neposti ja loen sisse uue tervituss?numi. Te ei taha seda kuulda. Haukan uue suut?ie. M?lun. Siis toksin valmis s?numi, mille saadan oma uuele f?nnile. Avan siis peopesa, et s?ber tuul saaks paberilipaka minema lennutada. M?lun ja j?lgin taevast. Pilved ajavad ?ksteist taga. Nende liikumises on lapsikut hasarti. Aga pointi ei ole. Telefon heliseb. Seiran tuttavat numbrit. Lasen t?kk aega heliseda. Hammustan, m?lun, heliseb. Hammustan, m?lun, heliseb. L?puks tirin l?peb. Tere tulemast postkasti! Minu v?it, asshole. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Wygla

|
Postitatud: Kolm Dets 14, 2005 11:10 pm Teema: |
|
|
ei ole midagi ?elda...pikk, aga v?ga hea nali (Y)  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi Site Admin

|
Postitatud: Nelj Dets 15, 2005 1:49 am Teema: |
|
|
oh jummel  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Hannes
|
Postitatud: Nelj Dets 15, 2005 1:58 pm Teema: |
|
|
Siin minu t?sine mure, andke n?u
Olen juba kaua kahtlustanud, et mu naine petab mind.
Tihti juhtub, et tema mobla heliseb, tema aga vaid vaatab telefoni ja
katkestab k?ne sellele vastamata.
Sageli on ta "t?drukutega" v?ljas, ja kui k?sin milliste t?drukutega, siis
on need alati t??kaaslased, keda ma ei tunne.
Olen p??dnud j?lgida aknast kui ta taksoga koju saabub, kuid ta alati tuleb
ta viimase kvartali jala ja mina ainult kuulen kui auto minema s?idab.
On see ?ldse takso? Paar p?eva tagasi tahtsin tema telefonist kellaaega
vaadata ja sellest l?ks ta p??raseks karjudes, et mina spioneerin.
Ma pole tahtnud temalt midagi v?lja pinnida ning kas ma tahangi asjast t?tt
teada?
Eile ?htul otsustasin siiski olukorda uurida. J?in varitsusse meie korteri
l?hedal oleva pargi p??sastesse, maskeerimis?likond seljas ja p?ss k?es.
Pika ootamise peale peatus l?hikonnas mersu, milles mu naine suudles
kirglikult mulle tundmatut meest.
Hiilisin peitu oma auto taha, et end mitte v?lja anda.
Seal k?kitades m?rksin rooste algeid oma auto tagumise koopa ??rel.
Kas ma peaks teie meelest vahetama autol terved tagatiivad v?i aitab
koopaservadest? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Hannes
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Hannes
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
HangOver

|
Postitatud: Reede Dets 16, 2005 5:19 pm Teema: |
|
|
v??ga hea:)
irwwwwwwww _________________ Live for speed |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Hannes
|
Postitatud: Püh Dets 18, 2005 12:09 am Teema: |
|
|
Abielupaar otsustab k?lma talve k?est n?dalaks l?unasse reisida.
T??asjade t?ttu saab naine alles p?ev hiljem j?rele lennata. Mees
l?heb nagu plaanitud. Kohale j?udnud, l?heb mees oma hotellituppa,
v?tab laptopi v?lja ja saadab kohe oma naisele maili. Kogemata j?tab
ta ?he t?he maili aadressil vahelt ?ra ja kiri maandub hoopis ?he lese
arvutis, kes just oma meest taga leinab.
Viimane vaatab just meile l?bi, loeb tuttavatelt saadetuid leinakirju...
Kui ta poeg tuppa astub, lamab naine p?randal. Noormehe pilk p??rdub
arvutiekraanile, kus ta loeb j?rgnevat:
to: minu mahaj??nud naisele
from: Sinu etter?nnanud mehelt
teema: j?udsin kohale
Kallis! J?udsin ?sja kohale. Elan ennast siin tasakesi sisse ja
vaatan, et k?ik on juba Sinu homseks saabumiseks ettevalmistatud!
Soovin sulle head reisi, ootan Sind, armastusega,
Sinu mees. p.s. kuradi kuum siin! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Hannes
|
Postitatud: Nelj Dets 22, 2005 12:22 am Teema: |
|
|
Mida sind peatanud politseinikule EI TOHI ?elda:
* Ma ei saa oma juhiluba k?tte, hoiaksite palun niikaua mu ?lut?
* Vabandust, h?rra politseinik, aga ma ei taibanud, et mu radaridetektor ei olnud sisse l?litatud.
* Hei! Te pidite s?itma v?hemalt 210 km tunnis et mulle j?rele j?uda! H?sti panete!
* Vabandage, kas "persses ripnema" kirjutatakse kokku v?i lahku?
* Ma arvan, Te peate olema k?llaltki heas f??silises vormis, et politseinikuna t??tada?
* Teate, ma tahtsin ise ka politseinikuks hakata, aga otsustasin selle asemel hoopis keskkooli ?ra l?petada.
* Paha politseinik! Ei saa konti!
* Ega Te ei hakka ju pagasiruumi kontrollima? Ega ju?
* Jumaluke! Selline h??lekas p?rasool k?ll vist enesekindlust ei t?sta?
* Kas see polnud mitte Teie, kes sai "Politseiakadeemias" kogu aeg jalaga tagumikku?
* Kas see on t?si, et inimesed hakkavad politseinikeks, sest on liiga rumalad et t??tada McDonaldsis?
* Mina maksan Teile palka!
* Issand, h?rra politseinik! See eelmine politseinik tegi mulle ainult hoiatuse!
* Kas Te ikka teate, miks Te mu peatasite? Okei, ?ks meist kindlasti teab…
* Ma p??dsin p?sida ainult muu liiklusega samas tempos. Jaa, ma tean, et ?htegi teist s?idukit polnud l?heduseski - nii kaugele ette olid nad k?ik kihutanud!
* Mida te silmas peate - "Kas ma olen joonud?" Teie olete siin spetsialist!
* Noh, kui ma k??nitasin oma mahakukkunud kokaiinipakikest ?les t?stma, siis mu p?stol kukkus mul s?lest maha ja j?i kinni piduri ja gaasipedaali vahele, mist?ttu olin sunnitud kihutama.
* Hei, kas see on Teil see 9-millimeetrine? See pole midagi, kui v?rrelda minu .44-se Magnumiga!
* Kas teeksite mulle palun veelkord k?igi kehaavade l?biotsimist? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
lare

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Hannes
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|