| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
trash-iff Seat Club Estonia Liige

|
Postitatud: Laup Jan 16, 2010 10:42 am Teema: niiskuse eemaldaja auto seest |
|
|
olen kuulnud et olemas mingi karbike,mida panna autosse ning pidi niiskuse ?ra v?tma.meremehed pidid seda jahtides kasutama ja pidi autos ka toimima.
on keegi sellest midagi kuulnud ja on sellest ?ldse kasu midagi?hind ka muidugi kui palju? _________________ elu on masendavalt ilus:)
http://www.snap.ee/user/trashiff/album |
|
| Tagasi üles |
|
 |
iguaan

|
Postitatud: Laup Jan 16, 2010 2:43 pm Teema: |
|
|
| kunagi ostsin miski karbi (ca 100 raha oli vist), ei ?tleks et erilist kasu oli... eelk?ige tuleb v?lja selgitada niiskuse tekitaja ja siis see likvideerida |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Toitz

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ants_M Seat Club Estonia juhatus Neeger

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
kalmer
|
Postitatud: Püh Jan 17, 2010 8:55 am Teema: |
|
|
Autos ei ole kasutanud aga kodus k?ll,suht koht
uimaselt toimib.Ja ?he tabletiga saab kuskil klaasit?ie
vett ?hust k?tte. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
baddog Seat Club Estonia Liige

|
Postitatud: Esm Jan 18, 2010 12:59 am Teema: |
|
|
| Ma ei tea kas olen valesti aru saanud, aga autos niiskuse eemaldamiseks on konditsioneer olemas. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mihkel_
Liitunud: 31 Märts 2008 Postitusi: 234 Asukoht: tallinn<>haapsalu
|
Postitatud: Esm Jan 18, 2010 7:35 pm Teema: |
|
|
| baddog kirjutas: | | Ma ei tea kas olen valesti aru saanud, aga autos niiskuse eemaldamiseks on konditsioneer olemas. |
Praeguste ilmadega ei l?litu see sissegi. _________________ LEOOON 1,6ne |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Prr

|
Postitatud: Esm Jan 18, 2010 8:01 pm Teema: |
|
|
Vanaema retsept:
L?igata 5l klaasipesukanistril ?hele k?ljele auk.
Valada sinna silmaj?rgi kilo suhkrut ja teine osa soola.
V?i siis vastupidi, maitseasi.
Asetada alus p?ris mitmeks tunniks/p?evaks tagaistmele v?i aknalauale.
Ei oska ?elda ainult kui efektiivne see on. _________________ Seat Leon 1.8 20v 92kw 2000a. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Toitz

|
Postitatud: Esm Jan 18, 2010 10:34 pm Teema: |
|
|
vanades majades hoiti ju kahe klaasi vahel topsiga soola, et akendelt niiskust eemaldada, nii et v?ib toimida k?ll, kuigi ega eriti ei raatsi soolaga laiama minna autosse, saab auto ju t?navatelt juba kerge kihi kaela:D _________________ Mulk... maalt ja hobesega!
56 24 00 13
Taivo |
|
| Tagasi üles |
|
 |
maxtor

|
Postitatud: Teis Jan 19, 2010 9:23 am Teema: |
|
|
On ju ?eldud et sool-suhkur tuleb autosse kanistris panna Pole ju vaja seda salongi laiali kallata. Kui kogemata masina ?le katuse keerad siis muidugi kehvasti. _________________ 50 29 498 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
iguaan

|
Postitatud: Teis Jan 19, 2010 6:23 pm Teema: |
|
|
| augu ette v?ib igaks juhuks marli ka panna v?i m?ne muu peeneaugulise v?re |
|
| Tagasi üles |
|
 |
due
|
Postitatud: Nelj Jan 21, 2010 4:15 pm Teema: |
|
|
Mina ostsin sellise ja t?iesti kogub niiskust (ei kasuta seda k?ll autos). Sees on soolakotid p?him?tteliselt, aga mitte tavaline lauasool. Et kes ise ei viitsi teha, siis v?ib t?iesti katsetada. Aga igasugune selline s?steem eeldab, et salong on ikkagi v?liskeskkonnast isoleeritud (korras tihendid etc). ?kski soolat?nn ei j?ua sul kogu maailma ?huniiskust sisse imada.
Aga talvel ma kasutan sellist nippi autos, et kui kohale j?uan, keeran ventilaatori "k?lma ja kuuma vahele" ning v?imsuse maksimumi peale. Lasen 2 minutit puhuda s?idu l?pus ja viskab enamus niiskust v?lja - hommikuks ei ole klaasid seest j??s
http://www.imeasjad.ee/?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&category_id=&flypage=shop.flypage&product_id=88 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Toitz

|
Postitatud: Esm Juun 21, 2010 9:28 pm Teema: |
|
|
Juhtus siis nii, et täna sain hoiatava kõne selle sama niiskuse eemaldaja kohta, mida poes müüakse
| Tsiteerin:: | Lugu nimelt selline.
Kuna mul De Ville kliima ei tööta ja sügisel vihmadega autos suur õhuniiskus ja aknad kogu aeg udused, siis kasutasin niiskuse eemaldajat. Seda junni, kus on tablett sees ja kopsik all. Tore asi selline. Panin siis selle autosse, esimese istme peale, püsti loomulikult. Seisis auto paar nädalakest, tegin ühe sõidu, selleks võtsin selle kolaka ka panin taha istme peale, seal läks ta korra külili ka. Aga see tilk vett, mis oli sees, välja ei voolanud. Tagasi jõudes panin ta jälle ette ja püsti seisma. Kevadel siis, kui tekkis mõte vaadata autosse, et kuidas siis lood niiskusega on, oli päris suur üllatus. Esi istmes polnud enam terakestki niiskust, nahk oli nagu vineer plaat. Pool seljatuge ka. Koht kus ta oli korra külili taga, on nagu ära kuivanud apelsiin. Nüüd siis 2 kuud leotatud istet küll oliivi õli ja vaseliiniga, kui tulemus on 0,2 % ilmselt ainult paranenud. Oli seda nüüd vaja . Riidest sisuga autole ilmselt päris hea asjandus, kuna kevadeks oli pool kopsikut vett täis. |
_________________ Mulk... maalt ja hobesega!
56 24 00 13
Taivo |
|
| Tagasi üles |
|
 |
trash-iff Seat Club Estonia Liige

|
Postitatud: Esm Juun 21, 2010 10:18 pm Teema: |
|
|
tulid müüki ka autosse mõeldud väiksed kotikesed,proovisin siis järgi.
nädal oli autos vihmaste ilmadega mitte midagi.
väidetavalt pidi sool geeliks muutuma.
pagassis on mul plast kast kus igasugu tarvikud sees,auto pesu käsn jne,seal aga aitas.kast ilusti kuiv jne. _________________ elu on masendavalt ilus:)
http://www.snap.ee/user/trashiff/album |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|