| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
strife Seat Club Estonia Esimees
Liitunud: 28 Juun 2008 Postitusi: 488 Asukoht: Tallinn,Laagri,
|
Postitatud: Laup Nov 08, 2008 7:58 pm Teema: display n?it |
|
|
selline k?simus et kuidas saab cordobal vahetada display peal seda mida ta n?itab.. et praegu ta n?itab mul v?lis temperatuuri aga kuidas saab panna et ta n?itaks bensu kulu,olen k?ike proovinud.. ja vabandan kui k?simus idiootne on..  _________________ Väike Tibukollane tagumiku all |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Toitz

|
Postitatud: Laup Nov 08, 2008 9:48 pm Teema: Re: display n?it |
|
|
| strife kirjutas: | selline k?simus et kuidas saab cordobal vahetada display peal seda mida ta n?itab.. et praegu ta n?itab mul v?lis temperatuuri aga kuidas saab panna et ta n?itaks bensu kulu,olen k?ike proovinud.. ja vabandan kui k?simus idiootne on..  |
Oled sa kindel kas sul kompuuter on peal ?ldse, v?ib juhtuda, et ei n?itagi muud kui temperatuuri aint.
Ei tea k?ll mis aasta auto on, kuid tavaliselt on need nupud millega n?itu vahetada saab kojamehe kangi otsas. _________________ Mulk... maalt ja hobesega!
56 24 00 13
Taivo |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Püh Nov 09, 2008 10:25 am Teema: |
|
|
ahjaa aastast on 2000
emm jah..kojamehe k?ljes ei ole mul ?htegi nuppu,no idee tuli ?ldse sellest et ma olen teistel cordobadel seda n?inud agama ei suuda kuidagi vahetada seda... _________________ Väike Tibukollane tagumiku all |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Toitz

|
Postitatud: Püh Nov 09, 2008 2:07 pm Teema: |
|
|
Selline peaks v?lja n?gema kompuutriga auto kojamehe kang. _________________ Mulk... maalt ja hobesega!
56 24 00 13
Taivo |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Toomas SCE Asutaja
Liitunud: 2 Okt 2006 Postitusi: 660 Asukoht: Ibiza Cupra 1.8T 2K
|
Postitatud: Esm Nov 10, 2008 9:52 am Teema: |
|
|
Kui sul ikkagi suure ekraaniga makk siis peaks see nupuke asuma kojameeste kangi k?ljes.
Kas kangi all on reset nupp? _________________ audihooldus.ee Kõik VAG gruppi kuuluvate autode remont, hooldus ning ostueelne ülevaatamine.
51-52-492 Tom Varuosade müük Seat`idele |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
Postitatud: Esm Nov 10, 2008 5:08 pm Teema: |
|
|
no eks ma uuri ja puuri .. t?nud abi eest _________________ Väike Tibukollane tagumiku all |
|
| Tagasi üles |
|
 |
soots05

Liitunud: 5 Sept 2009 Postitusi: 32 Asukoht: Viljandi (&county), tartu, ja vahepeal ka kanepi. :)
|
Postitatud: Kolm Okt 21, 2009 12:10 am Teema: |
|
|
Mul 97 a. cordoba ja mul on kangi k?ljes, suunaga enda (juhi) poole kus peal numbri 0 1 2 0. sealt siis timmin neid ilmselt, homme saan pildi ka peale visata siia, isegi m?tlesin, et kuidas neid vahetada saab, sest poel veel oma cordobat liikvele saanud.  _________________ Seat Cordoba kaheukseline 1997 1.6 74kW |
|
| Tagasi üles |
|
 |
soots05

Liitunud: 5 Sept 2009 Postitusi: 32 Asukoht: Viljandi (&county), tartu, ja vahepeal ka kanepi. :)
|
Postitatud: Kolm Okt 21, 2009 4:59 pm Teema: |
|
|
| soots05 kirjutas: | Mul 97 a. cordoba ja mul on kangi k?ljes, suunaga enda (juhi) poole kus peal numbri 0 1 2 0. sealt siis timmin neid ilmselt, homme saan pildi ka peale visata siia, isegi m?tlesin, et kuidas neid vahetada saab, sest poel veel oma cordobat liikvele saanud.  |
Pilt minu omast siis selline, t?ks tolmune, ag aseisva auto puhul tavaline.
 _________________ Seat Cordoba kaheukseline 1997 1.6 74kW |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Toitz

|
Postitatud: Kolm Okt 21, 2009 6:14 pm Teema: |
|
|
0123 on kojamehe intervall...MFA on see kompuutri v?rk, seda vajutades vahetab n?ite. _________________ Mulk... maalt ja hobesega!
56 24 00 13
Taivo |
|
| Tagasi üles |
|
 |
sappy

|
Postitatud: Kolm Okt 21, 2009 7:13 pm Teema: |
|
|
Kuna tegemist on minu vana autoga, vastan ise siis kiiresti. see 0120 on tegelikult arvuti m?lu vahetuseks ja puhastamiseks. nt. 1 alla l?heb ?ks l?bis?it ja 2 alla teine. ja nulli peale t?mmates kustutab ?ra selle. _________________ Seat Cordoba SX, 97a |
|
| Tagasi üles |
|
 |
evald112

|
Postitatud: Teis Juun 01, 2010 11:12 am Teema: |
|
|
mul 2000 cordoba. Seda vinget displeid maki all ei ole. Aga temperatuurinäidik on pikalt tumm olnud, isegi taustavalgustus sellel ei tööta. Teab keegi, kust viga otsida? _________________ E pluribus unum |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ron24 Seat Club Estonia Liige

|
Postitatud: Teis Juun 01, 2010 3:51 pm Teema: |
|
|
Kui tumm sul see ekraan on? Ma usun, et vool ei tule peale. Kas sa armatuuri lammutanud oled? Kas kaitsmed on terved? _________________ Ibiza `00 TDI 81kw, Subaru Legacy `99 2,5 Aut. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
evald112

|
Postitatud: Kolm Juun 02, 2010 6:41 pm Teema: |
|
|
Kaitsmed kõik terved! Armatuuri pole lammutand. Tuleb hakata vist... _________________ E pluribus unum |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Wygla

|
Postitatud: Kolm Juun 02, 2010 10:20 pm Teema: |
|
|
Pakuks, et armatuuri all skeemi küljes olev temp. näidikuplokk ei anna ühendust. Mul Octavial oli nii, et see nöidikuplokk (MFA - kompuuter) ei näidanud numbreid ilusti. Mõned kriipsud olid puudu. Harva, kuuma ilmaga korraks läks tööle. Sai võetud kaenlasse terve näidikupaneel ning targema elektrooniku juurde pöördutud. Võtsime lahti niipalju kui saime, puhastas mingi ainega seda ühendust, ning korralikult skeemile tagasi näidik. Peale seda töötas nagu uus. Enne olin juba 3 aastat niisama sõitnud .
Võib-olla natuke keeruline seletus sai, aga väsinud peaga mõte ei lippa nii hästi  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|