| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
vendik

|
Postitatud: Nelj Veeb 11, 2010 12:40 pm Teema: Roolilatt |
|
|
Tere.
Kas kellegil on olemas v?i on aimu, kus kohast saaks kiiresti roolilati. Autoks on Seat Leon 2002a, 1.9 Tdi 110Kw, esivedu, manuaal. _________________ Seat Leon 110+kw fwd 2002a |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kuldar555
|
Postitatud: Esm Märts 08, 2010 9:19 pm Teema: |
|
|
| mul on toledole vaja 99 a., ja soodsalt |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Foxboy

|
Postitatud: Esm Märts 08, 2010 9:41 pm Teema: |
|
|
Kas vana roolilatti taastada ei kannata? _________________ Toledo V5 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
taavi123

|
Postitatud: Teis Märts 09, 2010 10:04 am Teema: |
|
|
Taastamine ei pidavat enamusel juhutdel v?ga toitma. Olin samas seisus ca 3a tagasi Zafiraga. Lihtsam oli osta uus. Vana taastamisel enamus juhtudel ei pipdanud j??ma pidama. Juhul, kui latt seest kriibitud, siis hakkab l?bi laskma ikka. _________________ Käsi ei kuku kännust kaugele - saemehe vanasõna.
M: 2a kasutatud 17" talverehve 225/45/R17. Ühe talve veel käravad. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
vendik

|
Postitatud: Teis Märts 09, 2010 4:15 pm Teema: |
|
|
Kui vana latt roostes pole, siis saab taastada. Taastamisel vahetatakse kogu lati sisu ja on sega nagu uus ja peaks kestma k?ll. K?ige odavama leidsin audihooldusest, mille hinnaks tuli 5170.- Teatud tingimustel tuli aga vaadata p?rnust autmaailmast, kus hinnaks tuli 5500.- ja vana latt j??b alles. _________________ Seat Leon 110+kw fwd 2002a |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Toitz

|
Postitatud: Teis Märts 09, 2010 7:05 pm Teema: |
|
|
carshop.ee-s uus roolilatt kohe laos olemas 5181 eeku, p?siklient saab 4700ga k?tte. _________________ Mulk... maalt ja hobesega!
56 24 00 13
Taivo |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kuldar555
|
Postitatud: Laup Märts 13, 2010 9:51 am Teema: |
|
|
| 5000 eeku jh ja vana latt tuleb ?ra anda. need pidid ka taastatud latid olema, et siis sisu ?ra vahetatud. Kuid kas on ?ldse v?imalik et latt kolisema hakkab, kui k?ik otsa lutid on terved ja ei leemenda ega midagi, mul on ikka selline kolin ees et see on ikka ?le m?istuse, uut latti ei taha ka kohe ostma hakata, ca 6500 l?heb kogu lugu maksma. Ma muidu p?rnust et keegi v?iks soovitada mingit spetsi, kes asja ?le vaataks |
|
| Tagasi üles |
|
 |
vendik

|
Postitatud: Laup Märts 13, 2010 7:40 pm Teema: |
|
|
Roolilatt koliseb ja kuidas veel. Kes autost midagigi jagab, see ?tleb sulle ka ?ra kas on latt v?i mitte. Ennem, kui minu autol latini j?uti, tuli mul ilge hunnik muid varuosi ?ra vahetada. Mina ise muidu Automaailma f?nn ja sealt ma usun, et saad vastuse ka oma k?simustele aga soovitan ise latist esialgul mitt r??kida, las nuputavad ise, kui hakkavad sulle laagreid, rumme ja pidureid p?he m??rima, siis k?si ennem, kas nad roolilati ka ?le vaatasid. _________________ Seat Leon 110+kw fwd 2002a |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kuldar555
|
Postitatud: Teis Märts 16, 2010 6:30 pm Teema: |
|
|
| nojh, seal kus ma k?isin seal ma mainisin et v?ib roolilatt olla, et oleks pidanud ka laskma otsida. Kui ?levaatusel k?isin siis ?eldi et kas on sisemised rooliotsad v?i on latt, aga ta ei saanud korralikult otsi katsuda kuna kaitsekummid on suht j?igad ja ei tundnud, aga ma kakkusin ise ?helt poolt kummi maha ja n?ppisin v?he, ots oli nagu tutikas ei mingit loksu, siis j?relikult ikkagi latt |
|
| Tagasi üles |
|
 |
aivar513

Liitunud: 5 Aug 2008 Postitusi: 56 Asukoht: Pärnu-Võru-Tartu-Pärnu
|
Postitatud: Teis Märts 16, 2010 10:23 pm Teema: |
|
|
Roolilatti saab kontrollida v?ga lihtsalt t?stuki peal. Hea oleks kui on 4posti t?stuk. Enamikul ?levaatus punktidest ongi 4posti t?stukid, kuid sobib ka lihtne kanal.
1. Tuleb siis ?les leida roolilatt
2. V?tta kinni roolilatti v?llist ja seda loksutama ?les-alla ja edasi-tagasi. Seda tehes ei pea eemaldama tolmulutte, aga v?ib kui muidu kindel ei ole. Seda protseduuri teha siis esmalt ?helt poolt ja siis teiselt poolt.
Kui n??d roolilatil muid muresid ei ole ja l?tkub vasakult poolt siis saab latti peale keerata. Seda k?ike teha m?istlikult, niikaua kui l?tk ?ra kaob, aga mitte liiga palju, siis hakkab latt n. ?."pooma"
Kui latt l?tkub paremalt poolt, siis on lati puks kulunud. Neid minu teada kuskil eraldi ei m??da ja tuleb k?lastada treialit, kes paraja puksi valmis teeb.
Kes tahab v?ib proovida  _________________ Aitan nõuga, vahest ka jõuga |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kuldar555
|
Postitatud: Reede Märts 19, 2010 8:27 pm Teema: |
|
|
lihtsam on ikka uus osta ja lasta ?ra vahetada  |
|