| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Jaan

|
Postitatud: Esm Märts 08, 2010 7:17 pm Teema: K: Leon 2002 |
|
|
k?simus sellise l?vi kohta http://www.auto24.ee/used/692551
et kes teab sellest midagi?
palju k?tust v?tab ?
?kki m?ne seltsilise oma _________________ Seat- hart of VW, soul of toreador |
|
| Tagasi üles |
|
 |
helgisallo

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Toitz

|
Postitatud: Teis Märts 09, 2010 8:52 am Teema: |
|
|
see 4motion silt tagaluugil on jah veidi naljakas Aga ?ldjuhul ilus auto. _________________ Mulk... maalt ja hobesega!
56 24 00 13
Taivo |
|
| Tagasi üles |
|
 |
deepsky Seat Club Estonia Liige

|
Postitatud: Teis Märts 09, 2010 8:59 am Teema: |
|
|
Korralik auto paistab olevat. Mind h?irivad selle auto juures 2 pisikest asja... pole kliimat ja v?ike mootor. Kui panna 5-10k juurde, saad juba TDI muidugi juhul kui sulle diislid meeldivad. _________________ http://www.businesia.com/?id=register&ksm=6691 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Jaan

|
Postitatud: Teis Märts 09, 2010 4:12 pm Teema: |
|
|
mul on kodus traktor juba olemas
eelistan bensukat
no mul on oluline, et ta v?he k?tust v?taks ja et mootor korras, ma ei taha kiirendama minna, ja see asi ka et kindlustus on mul veel k?rge, ja siis tahaks odavamalt l?bi saada _________________ Seat- hart of VW, soul of toreador |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Toitz

|
Postitatud: Teis Märts 09, 2010 4:12 pm Teema: |
|
|
| deepsky kirjutas: | Korralik auto paistab olevat. Mind h?irivad selle auto juures 2 pisikest asja... pole kliimat ja v?ike mootor. Kui panna 5-10k juurde, saad juba TDI muidugi juhul kui sulle diislid meeldivad. |
ja siis veel 5-10 kilo juurde turbo remondiks, nagu siin eelnevatest teemadest selgub  _________________ Mulk... maalt ja hobesega!
56 24 00 13
Taivo |
|
| Tagasi üles |
|
 |
vendik

|
Postitatud: Teis Märts 09, 2010 4:19 pm Teema: |
|
|
| Toitz kirjutas: | | deepsky kirjutas: | Korralik auto paistab olevat. Mind h?irivad selle auto juures 2 pisikest asja... pole kliimat ja v?ike mootor. Kui panna 5-10k juurde, saad juba TDI muidugi juhul kui sulle diislid meeldivad. |
ja siis veel 5-10 kilo juurde turbo remondiks, nagu siin eelnevatest teemadest selgub  |
Jah juhul, kui autoomanik ei ole osanud autot kasutada nagu samuti siin kuskil v?lja tuli. _________________ Seat Leon 110+kw fwd 2002a |
|
| Tagasi üles |
|
 |
amory

|
Postitatud: Kolm Märts 10, 2010 10:46 pm Teema: |
|
|
minu vana auto...sai liisingule tagasi kingitud. V?in ?elda, et originaal nimi on sellel masinal Seat Leon 1,6 doch stella, see mida se l?pp t?hendab, pole aru saanud:) Masin ise on minumeelest super, v?tab v?he k?tust, keskmine oli kui ma h?sti m?letan, siis mingi 7.5 sajale. K?ik see jutt, mis sellel inimesel seal on kirjas, et mis vahetatud, seda v?in kinnitada, sest selle k?ik tegin mina ?ra, ainus mida on n??d tehtud autojuures, on k?igukasti ?li ja siis on ?ra tehtud keret??d. Lisaks on autol tehtud ka esisilla remont ?ra, muidugi ei saa kahjuks pead anda, kuidas see olukord seal n??d on. auto kuulus ka kunagi siia seati klubisse. minuk?es n?gi auto v?lja selline...n???d on tagasi originaal tuled ja muu ninn n?nn....
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php/id=606318
Terv. Amor _________________ Reality... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Jaan

|
Postitatud: Nelj Märts 11, 2010 7:34 am Teema: |
|
|
T?nud info eest _________________ Seat- hart of VW, soul of toreador |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Jaan

|
Postitatud: Nelj Märts 11, 2010 10:37 am Teema: |
|
|
mis keret??d tal tehtud on? _________________ Seat- hart of VW, soul of toreador |
|
| Tagasi üles |
|
 |
amory

|
Postitatud: Nelj Märts 11, 2010 1:21 pm Teema: |
|
|
minuk?es olles, olid tal kerged iluvead, taga parema tuleall oli m?lk, esi tiival oli v?ike m?lk. Ega suuremat midagi polnudgi. Kui r??kida sulle veel auto ajaloost, siis tean niipalju, et kui mina auto ostsin, oli auto naisterahva omandis. Autol oli vahetatud vaid esistange, kuna oli olnud kerge k?ks ja stange katki. Minuk?es sai auto olla mingi pool aastat, kui tartus s?itis sisse k?rvalistuja poolt kallur. Auto l?ks taastamisse Ergo kindlustuse poolt ja firma mis autot tegi oli tartus Vaabv?rv O?, kus siis on v?rvitud parem k?lg ja vahetatud uksed ja muu sinna juurde kuuluv. Panen sulle siia ka lingi, kust n?ed, milline oli see mats...auto tehti korralikult ?lesse ja t??ga j?in v?ga rahule. Kui ma ei eksi, siis oli see remondi kalkulatsioon mingi 68000 eeku. Kui veel midagi huvitab, siis aga k?si, kui oskan midagi ?elda, siis kindlasti vastan:)
Pildid siis avariist:
http://fotoalbum.ee/photos/Amory/sets/704457/
pilte veel autost kui minuk?es oli:
http://fotoalbum.ee/photos/Amory/sets/703379 _________________ Reality... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Toitz

|
Postitatud: Nelj Märts 11, 2010 7:51 pm Teema: |
|
|
sry for OT aga amory kas sul nendel tuuningtuledel olid l?hituled luubid v?i tavalised, et kuidas n?itab v?rreldes originaaliga. _________________ Mulk... maalt ja hobesega!
56 24 00 13
Taivo |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Jaan

|
Postitatud: Nelj Märts 11, 2010 8:12 pm Teema: |
|
|
niih
selle m??ja k?est ma ei osta
Kui ma tahtsin minna ?levaatusele et profid vaatavad auto ?le, siis ta ?tles poole s?na pealt et ei k?ik on olemas et ta viib ise ?hte posti kus vaadatakse ?le
ja ?le?? muutus kilometraas 215000ndelt 145000le
t?nud n?u eest _________________ Seat- hart of VW, soul of toreador |
|
| Tagasi üles |
|
 |
amory

|
Postitatud: Reede Märts 12, 2010 8:21 am Teema: |
|
|
To Toitz...luubid olid, mul olid sisse pandud xenonid ja nuh v?in ?elda julgelt, et oli parem... kas on huvi endale soetada???
To Jaan...see 145000 on ikka jah v?ga vale...kui pilte vaatasid, siis seal n?ha, palju originaalis asi oli. Ei tea mix ta siis nii hakkas seal ajama. Aga nuh, kui inimene nii juba hakkab tegema, siis on asi jah kahtlane. Tean tolle asjapulga kohta niipalju, ?igemini olen kuulnud, et t??p tegelebki liisinguautode kokkuostmisega ja siis m??b ise edasi.
http://fotoalbum.ee/photos/Amory/63898675
siin n?ha palju oli siis, kui mina ?ra andsin.
Terv.
Amor _________________ Reality... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Sohver
|
Postitatud: Reede Märts 12, 2010 9:58 am Teema: |
|
|
Ma k?ll ei tunne seadusi v?ga t?pselt, kuid kas selline kerimine karistatav ei ole? _________________ sõidaks või seenele- www.sohver.ee |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|